RSS

П'ятниця, 03.05.2024
Реклама

Опубліковано: 18.08.2014 о 10:05. Розділ: Програмне забезпечення
Продаж та сканування квитків - український iOS-додаток 
Українська ІТ компанія "СофтДжорн" (SoftJourn Inc) анонсувала реліз своєї нової розробки – додатку для iPhone та iPod, який перетворює пристрій на гаджет для реалізації та сканування квитків. Новинка носить назву Tamtoto Scan і покликана стати у нагоді компаніям, що ведуть свою діяльність у сфері реалізації квитків. 


Додаток разом з смартфоном використовує зовнішній сканер для iPhone під назвою Linea Pro, розроблений Infinite Peripherals. Користувач після придбання квитка отримує на свою електронну скриньку лист із штрих-кодом та qr-кодом. Після цього достатньо роздрукувати будь-який з цих кодів або на вході продемонструвати з свого гаджету електронний лист із ними для сканування. iPhone з додатком Tamtoto Scan, обладнаний сканером автоматично зчитує інформацію та перевіряє чи не був перед цим використаний цей квиток. Процес проходить миттєво.

За словами проект-менеджера компанії Євгена Вершиніна, сервіс є викликом часу і актуальний для сучасних українських компаній, що працюють у цій сфері: "Ми вже маємо досвід роботи з українськими компаніями у галузі "тікетінгу" і це наш черговий крок у цьому напрямі. Відтепер будь-який iPhone можна перетворити на сканер, який зчитуватиме інформацію про придбані квитки і може допомогти організаторам позбутися зайвих труднощів та повністю автоматизувати процес".


Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3750. Джерело: softjourn.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus