RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Краш-тест: Google Nexus 5 (відео) 

Журналісти ресурсу Android Authority провели краш-тест нового не давно представленого смартфона - Google Nexus 5. Як можна побачити на відео, смартфон не надто захищений від падінь.

07.11.2013 / Oгляди/тести



HTC M8: перша інформація 

Сьогодні в мережі з'явилась перша інформація щодо нового флагманського смартфона HTC - M8 (внутрішнє кодове ім'я). Як можна бачити на фото, дизайн девайса практично не відрізняється від нинішнього флагмана One.

07.11.2013 / В стадії розробки



Концепт розумного годинника Nokia (відео) 

В мережі інтернет з'явився черговий концепт розумного годинника Nokia. Відео, в якому показали, ймовірно, майбутній пристрій, опубліковане на ресурсі The Verge. Девайс отримав круглу форму, AMOLED-дисплей, фізичні кнопки управління і високоякісну камеру. Як і смартфони лінійки Lumia, "розумний" годинник буде доступний в декількох кольорах.

07.11.2013 / В стадії розробки



Тест на ремонтопридатність: Google Nexus 5 

Спеціалісти ресурсу iFixit опублікували результати чергового тесту на ремонтопридатність одного з флагманських пристроїв. На цей раз, в руки журналістам потрапив недавно представлений Google Nexus 5. Виходячи з отриманих даних, Nexus 5 отримав 8 балів з 10 за ремонтопридатність.

07.11.2013 / Oгляди/тести



  Система Orphus