RSS

Середа, 15.05.2024
Реклама

Опубліковано: 12.05.2012 о 13:33. Розділ: IT Компанії
Збиток у розмірі $10 млрд. отримала компанія Panasonic 

Керівництво компанії Panasonic повідомило про збитки майже в $ 10 млрд. в минулому фінансовому році, який в Японії закінчився 31 березня. Найбільшого в світі виробника електронних побутових пристроїв чекає реструктуризація, в ході якої продовжиться його інтеграція з Sanyo Electric і впровадження екологічно чистих технологій, такі як сонячна енергія та акумулятори. Крім того, Panasonic готується до зміни президента компанії, яке має відбутися в червні цього року: Кацухіро тсуга покине пост керівника підрозділу споживчої електроніки і телевізійного бізнесу щоб очолити компанію в якості її президента.
Компанія Panasonic, як і її багато японських конкурентів, намагається зробити свою продукцію максимально доступною для споживачів, у тому числі за рахунок зниження її вартості. Доповідь про фінансові показники Panasonic була опублікована на наступний день після повідомлення про збитки компанії Sony. Обидві компанії понесли величезні фінансові втрати через телевізійний бізнес, наприклад, рішення керівництва Panasonic зробити ставку на виробництво плазмових телевізорів з плоским екраном виявилося помилковим. Тим не менш, в поточному році Panasonic сподівається відновитися і вийти з кризи.

Незважаючи на те, що основна частина збитків була пов'язана з одноразовими витратами на реструктуризацію та витратами зі сплати податків, доходи компанії скоротилися на 10%. Нагадаємо, що минулого року чистий прибуток Panasonic склала майже $ 1 млрд. План реструктуризації компанії полягає у закритті більше половини виробництв телевізійних панелей і скорочення чисельності працівників за рахунок добровільних пенсійних пропозицій і переказів за штат компанії.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 1.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 2543. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus