RSS

П'ятниця, 26.04.2024
Реклама

Опубліковано: 30.06.2015 о 19:21. Розділ: IT Компанії
У жовтні в Сан-Франциско пройде друга конференція TECH GEM SF 2015, присвячена ІТ-сектору України та Східної Європи 
13 жовтня конференція TECH GEM SF 2015 повертається до сонячного Сан-Франциско, щоб презентувати найбільш успішні стартапи та ІТ-компанії з України, а також Центральної та Східної Європи. TECH GEM SF 2015 - це міжнародна подія, яку організовує Україна в США. Тематика конференції - формування високоефективної глобальної робочої сили в галузі ІТ.


Цьогорічна конференція TECH GEM стане місцем зустрічі найуспішніших стартапів та ІТ-компаній з України, Центральної та Східної Європи, Азії та США, представників бізнесу та підприємців, інвесторів та власників найвідоміших венчурних фондів, а також ауторсингових компаній, які пропонуватимуть вигідні умови співпраці з клієнтами, що відвідають конференцію. Досвідчені спікери з AngelList, Startups, Sequoia Capital, Mohr Dawidov, 500 Startups поділяться своїми знаннями та досвідом з молодими підприємцями, а стартапи візьмуть участь у конкурсі з призовим фондом в $25 000.

Цього року найбільший наголос буде зроблено на великій Виставковій Expo-зоні, на якій будуть представлені близько 100 найкращих стартапів, ІТ-компаній, бізнес-акселераторів та інкубаторів, відібраних на конкурсній основі спеціально для TECH GEM SF 2015. Найуспішніші стартапери будуть ділитися досвідом завоювання іноземних ринків, а ІТ-компанії представлять свої останні продукти та послуги.

Конференція TECH GEM SF 2015 - це якісний нетворкінг, обмін досвідом та місце зустрічі ІТ-професіоналів зі всього світу у глобальному центрі технологій та інновацій - Сан-Франциско.

Організовує конференцію Happy Farm - провідний бізнес-акселератор України, Центральної і Східної Європи. Співорганізатором виступає Американська Торгова Палата в Україні (Аmerican Chamber of Commerce in Ukraine, АСС), а також інвестиційний фонд AVentures. Ексклюзивний спонсор конференції - українська біржа фрілансу Proffstore. Срібний спонсор - інвестиційна компанія Fison.

Цього року конференція TECH GEM проводитиметься вже вдруге. У вересні минулого року U.T. GEM 2014 вперше представила американській аудиторії молоді українські IT-компанії, іноваційні продукти, стартапи, а також портфоліо успішних кейсів компаній з України.

Дата: 13 жовтня 2015
Місце: Хаятт Рідженсі Сан-Франциско (Каліфорнія, США)
Сайт: www.techgem.co

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 8838. Джерело: techgem.co
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus