RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 22.09.2012 о 13:50. Розділ: Персональні комп'ютери
Технічні характеристики ASUS Padfone 2 
Китай лідер по виробництві електронних приладів і тепер по розсекречуванні характеристик нових ще неанасосваних пристроїв. Мова йде про новий Padfone другого покоління який має бути представлений 16 жовтня. На одному з китайських форумів з'явилася інформація про технічні характеристики даного девайса.


Як стверджує користувач, який виклав фотографію частини коробки, це специфікації нового Padfone 2. У engadget відзначають, що ніхто не гарантує того, що в даній упаковці буде знаходитися саме цей девайс, однак позначення моделі - A68 може бути непрямим доказом того, що мова йде саме про новий Padfone. Справа в тому, що перша версія пристрою має індекс A66.

Якщо інформація дійсно виявиться вірною, то нас чекає смартфон, не менш потужний, ніж представлений напередодні LG Optimus G.


У нього буде той же чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro, 2 ГБ оперативної пам'яті і 13-мегапіксельна основна камера. Пристрій також отримає 4,7-дюймовий Super IPS + дисплей з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, 1,2-мегапіксельну фронтальну камеру, модулі Wi-Fi, GPS і Bluetooth 4.0, а також акумулятор ємністю 2140 мАг.

Габарити смартфона - 138х69x9 мм, вага - 135 грамів. Пристрій може працювати в мережах третього і четвертого поколінь (LTE). Версія Android не вказана.

Цікаво, що на знімку є одна неточність - на піктограмі дисплея вказується і Super AMOLED, і Super IPS + матриця. Можливо, це один з перших, забракованих варіантів коробки, так як досить малоймовірно, що у когось виникло бажання підробити упаковку.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3548. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus