RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 17.10.2013 о 11:49. Розділ: Програмне забезпечення
Стала доступна ОС Windows 8.1 
З сьогоднішнього дня власники операційної системи Windows 8 отримали можливість безкоштовно оновитися до нової версії - 8.1. Для нових покупців або користувачів попередніх ОС від Microsoft, Windows 8.1 обійдеться в 120 доларів.


Як повідомлялося раніше, в інтерфейс ОС повернулася кнопка "Пуск" (в режимі робочого столу), але вона не буде оснащена такими ж функціями як у минулих Windows, а лише запропонує перейти до екрану "Пуск". Windows 8.1 отримала браузер Internet Explorer 11, в якому з'явився режим читання, вбудований клієнт Skype, покращений SkyDrive з прямим збереженням файлів в "хмарному" сховищі, а також можливість вибрати початковий екран завантаження комп'ютера.

Пошук здійснюється одночасно на локальних жорстких дисках, по файлах, розташованих в SkyDrive, в інтернеті (Bing) і т. д.. З'явилися нові можливості взаємодії з результатами пошуку, стала більш комфортною робота з декількома додатками одночасно. Також, користувачі можуть ефективніше персоналізувати меню "Пуск", з'явилося більше шпалер і анімованих фонів, зручніше організована робота з "плитками" (групова робота і можливість змінювати їх розміри), спростився доступ до налаштувань.


Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 4054. Джерело: microsoft.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus