RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 13.06.2012 о 14:55. Розділ: Мобільні термінали
Sony PS Vita в Україні 
В Україні з'явилася ігрова консоль Sony PS Vita, яку чекали геймери всієї країни. Продажі приставки стартували 20 травня 2012 року. Особливістю новинки є задня сенсорна панель, яка дозволяє задіяти у грі ті пальці, які розташовані на тильній стороні консолі. Таким чином, кількість опцій і можливостей управління приставкою стало на порядок більше.


Крім того, в Sony PS Vita вбудовані дві камери (на передній і задній панелі), які дозволяють знімати фото і відео, влаштовувати відеоконференції з друзями та іншими гравцями. Консоль обладнана потужним графічним процесором і матрицею OLED, які забезпечують відображення 16 мільйонів кольорів, створюючи насичені якісні картинки на п'ятидюймовим сенсорному екрані. Можливості екрана Multi Touch Screen дозволяють розпізнавати безліч видів дотиків.

У приставку вбудовано GPS-модуль, за допомогою якого можна відстежувати рухи, дивитися у що грають друзі, знаходити ігрові консолі в радіусі і грати цілою компанією.

Sony PS Vita може підключатися до мережі в зоні дії Wi-Fi-роутера. Деякі комплектації приставки підтримують 3G-мережі. Можливість виходу в інтернет з ігрової консолі дозволяє гравцям ділитися своїми досягненнями і хвалитися рекордами в соціальних мережах, спілкуватися з друзями та бути в курсі їх ігрових досягнень.

Sony PS Vita має чотирьохядерний процесор, обсяг відеопам'яті становить 256 Mb, RAM пам'ять - 512 Mb, в консоль вбудовані динаміки і мікрофон, просторовий електронний компас і інші сучасні функції. PS Vita підтримує всі поширені формати аудіо і картинок.

Вартість Sony PS Vita Crystal Black Wi-Fi - 2364 грн. За модель Sony PS Vita Crystal Black Wi-Fi + 3G призначена ціна 3130 грн.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 0.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 1188. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus