RSS

Середа, 15.05.2024
Реклама

Опубліковано: 26.06.2012 о 09:49. Розділ: IT Компанії
Sony і Panasonic створять спільне підприємство по випуску OLED-панелей 
Компанії Sony і Panasonic оголосили про спільні плани щодо створення підприємства з виробництва нового покоління OLED-панелей, які знайдуть застосування в телевізорах і широкоформатних екранах. Використовуючи передові технології обох компаній, спільне підприємство почне випуск продукції вже в наступному році.


Враховуючи проблеми японської економіки в цілому і її провідних корпорацій зокрема, цей крок виглядає як спроба компаній залишитися на плаву і спробувати стати конкурентом, лідерам даного сегмента ринку. Хоча розробка панелей буде вестися спільно, продавати кожна компанія буде їх окремо під власним брендом.

Обидві компанії мають багату історію в сфері виробництва телевізорів. Sony, наприклад, стала першою компанією, яка випустила на ринок OLED-телевізор під назвою XEL-1 в 2007 році. У момент своєї появи він став самим тонким телевізором у світі (3 мм), пропонуючи при цьому екран з діагоналлю 11 дюймів і роздільною здатністю 960х540.

Поки ж лідерами з випуску телевізорів є південнокорейські компанії LG і Samsung. Sony, на відміну від них, уже вісім років поспіль зазнає збитків в даному напрямку, причому в останньому фінансовому кварталі вони виявилися максимальними за всю історію компанії. Саме такий несприятливий розвиток подій змушує компанію активно шукати нові шляхи виходу з кризи.

Використано матеріал з oszone.net  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3283. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus