RSS

Вівторок, 14.05.2024
Реклама

Опубліковано: 15.06.2012 о 09:21. Розділ: IT Компанії
Соціальна мережа Yammer належитиме Microsoft 
Microsoft веде переговори про покупку соціальної мережі Yammer. Неофіційні джерела стверджують, що сума угода може перевищити $ 1 млрд. Завершення переговорів повинно відбутися 15 червня.


Соціальна мережа Yammer почала працювати у 2008 року. Мережа багато в чому схожа на Facebook, але призначена для корпоративного сектора. Її використовують 80% найбільших світових корпорацій зі списку «Fortune 500», критерієм складання якого служить виручка компаній. Сервісом користуються понад 200 000 компаній, включаючи таких гігантів як Ford Motor і eBay.

На офіційному сайті соціальної мережі кажуть, що Yammer приносить корпоративному сектору користь соціальних мереж у безпечному та надійному вигляді. Вона покликана об'єднувати людей і дає можливість спілкуватися незалежно від використовуваних бізнес-додатків. Головний офіс компанії Yammer розташований в Сан-Франциско. Її засновником є Девід Сакс (David Sacks), колишній операційний директор платіжної системи PayPal.

Купивши Yammer, корпорація Microsoft зможе інтегрувати у свої продукти соціальні функції, і тим самим підвищить їх конкурентоспроможність.

Використано матеріал з oszone.net
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3144. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus