RSS

Понеділок, 20.05.2024
Реклама

Опубліковано: 10.06.2014 о 10:17. Розділ: В стадії розробки
Смартфон Microsoft McLaren - управління жестами 
За даними інтернет-ресурсу The Verge, в 2014 році компанія Microsoft має намір представити новий флагманський смартфон McLaren (кодове ім'я) з 3D-управлінням. Стверджується, що користувачі зможуть працювати з додатками і іграми, не торкаючись екрана.


У смартфоні буде використовуватися технологія 3D Touch, вона ж Real Motion, що розробляється Nokia. Подробиці реалізації елементів безконтактного 3D-управління поки невідомі, зате є інформація про інші функції McLaren, завдяки яким розробники можуть зовсім відмовитися від апаратних кнопок на пристрої.

Наприклад, провівши пальцем по краях смартфону, можна регулювати зум в камері, а стиснувши телефон - перевести його в режим очікування або, навпаки, "розбудити". Відповідь на дзвінок відбудеться після піднесення смартфону до вуха, завершення виклику - простим хованням девайса в кишеню, а якщо поставити телефон на стіл, активується гучний зв'язок.

Для забезпечення коректної роботи в McLaren буде використовуватися безліч датчиків. З чуток, технологія безконтактного управління з'явиться тільки в смартфонах Microsoft, партнери корпорації її не отримають.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3382. Джерело: theverge.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus