RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 19.06.2012 о 10:55. Розділ: Персональні комп'ютери
Smart TV, не такі вже й розумні 
На противагу звітам, що свідчить про зростаючий попит на телевізори з функціями Smart TV, компанія Strategy Analytics публікує аналітичне дослідження, в якому йдеться про те, що власники "розумних" телевізорів розчаровані їх повільною роботою і складністю інтерфейсу.


Придбані користувачами Smart TV працюють набагато повільніше, ніж вони очікували, особливо, якщо порівнювати зі смартфонами або планшетами. Більш того, тривожним для ТВ-галузі є той факт, що люди не проявляють інтересу до онлайн-магазинів додатків для "розумних" телевізорів.

"Власникам Smart TV необхідний якийсь мотив, який би стимулював їх до пошуку і завантаження додатків, - вважає Керолайн Парк (Caroline Park), старший аналітик і автор дослідження. - Якби інтерфейс став простіше і швидше, люди б з великим ентузіазмом підходили до цього процесу. "

Крім повільної роботи Smart TV, респонденти скаржилися на занадто складну й заплутану категоризацію програм, через що знайти потрібну програму часом просто неможливо.

"Головним висновком дослідження стало те, що виробникам Smart TV належить ще чимало попрацювати, перш ніж вони створять такий же швидкий і інтуїтивний інтерфейс, як в планшетах і смартфонах", - підкреслила Керолайн Парк.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 3.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 4042. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus