RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 22.06.2012 о 16:46. Розділ: Мобільні термінали
Сенсорний смартфон від BlackBerry 
Основною "фішкою" всіх смартфонів BlackBerry завжди була наявність фізичної клавіатури. Вона була присутня в тому числі і в останніх моделях з сенсорними дисплеями. І ось RIM офіційно оголосила про те, що перший девайс на новій ОС BlackBerry 10 буде повністю сенсорним.


При цьому прес-секретар канадської компанії заявив, що крім сенсорних девайсів в новій лінійці будуть і більш звичні пристрої з QWERTY-клавіатурою. Час появи повністю сенсорного пристрою в продажу поки невідомо, але швидше за все це відбудеться до кінця року.

Смартфон з ОС BlackBerry 10 і повноцінною QWERTY-клавіатурою також не змусить себе чекати. З чуток, він отримає ім'я BlackBerry Nevada і в даний момент знаходиться на "фінальній стадії виробництва".

Виводячи незвичайні для себе продукти, RIM намагається конкурувати з iPhone, проте незрозуміло, до чого призведе така переорієнтація. Нагадаємо, що канадська компанія в даний час знаходиться в глибокій кризі, вийти з якого вона намагається за допомогою нових девайсів на ОС BlackBerry 10, а також оптимізуючи витрати скороченням робочих місць (в планах - від 2 до 6 000).

Використано матеріал з hi-tech.mail.ru  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3765. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus