RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 11.03.2013 о 10:30. Розділ: Програмне забезпечення
Samsung не вважає ОС Windows 8 кращою за Windows Vista 
За словами одного з ТОП-менеджерів компанії Samsung, операційна система Windows 8 не краща Windows Vista, яка так і не змогла завоювати популярність користувачів. "Глобальний ринок персональних комп'ютерів продовжує своє падіння, незважаючи на запуск нової ОС", - заявив Чон Дон Су, президент підрозділу по виробництву карт пам'яті.


Він зазначив, що ситуація склалася очікувана і тепер Microsoft намагається заповнити нішу, випустивши планшет Surface. Крім того, згідно з прогнозами ТОП-менеджера Samsung, ринок ПК очікує подальший спад.

"Попередні спроби Microsoft і Intel утримати позиції за допомогою ультрабуків провалилися також через низьку конкурентоспроможність платформи Windows", - додав Чон Дон Су. Він також висловив своє здивування факту зростання цін на персональні комп'ютери, попит на які знижується. "Samsung, наприклад, цінами не маніпулює, тому ситуація, з нашої точки зору, виглядає нездоровою", - заявив ТОП-менеджер.

Згідно з оцінками аналітичної компанії IDC, зростання ринку ПК в 2013 році складе 1,3% (раніше цей показник складав 2,8%).

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3654. Джерело: tech.onliner.by
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus