RSS

Вівторок, 14.05.2024
Реклама

Опубліковано: 06.06.2012 о 15:39. Розділ: IT Компанії
Samsung і LG втратять монополію AMOLED-дисплеїв 

Тайванські виробники почнуть серійний випуск AMOLED-дисплеїв для мобільних пристроїв вже в третьому кварталі цього року, склавши конкуренцію Samsung і LG. Про це заявив  заступник генерального секретаря тайбейської комп'ютерної асоціації  на виставці Computex 2012 в Тайвані. "Корея більше ніколи не буде домінувати на цьому ринку", - заявив він під час свого виступу.

В даний час майже всі AMOLED-дисплеї  виробляє компанія Samsung, та ще невелика кількість на рахунку південнокорейської компанії LG.
Дана технологія дозволяє дисплеям бути яскравіше і мати більш швидкий відгук в порівнянні з традиційними РК-екранами. Однак висока вартість їх виробництва і обмежена кількість виробничих потужностей істотно знижують можливість їх масового застосування. Тепер ці проблеми будуть вирішені за допомогою тайваньських компаній.

В даний час AU Optronics і Chimei Innolux розробляють технології для масового виробництва таких дисплеїв, яке заплановане на найближчі місяці.
Нагадаємо, що Samsung використовує AMOLED-дисплеї в своїй  лінійці смартфонів Galaxy, часто пропонуючи подібні екрани іншим виробникам за залишковим принципом. Саме тому, наприклад, у 2010 році HTC була змушена використовувати Super LCD матриці Sony у своїх смартфонах Nexus One, навіть незважаючи на те, що перші партії цих же девайсів були з AMOLED-дисплеями.

Використано матеріал з hi-tech.mail.ru 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 1.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3320. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus