RSS

Вівторок, 14.05.2024
Реклама

Опубліковано: 07.06.2012 о 09:47. Розділ: IT Компанії
Samsung Galaxy S III порушує мінімум два патенти Apple 

Офіційний продаж Samsung Galaxy S III в США ще не почався, а Apple вже подала заяву до суду на його заборону. Американська компанія вважає, що порушено як мінімум два її патенти.
Перший з них стосується універсальної пошукової технології, яку використовує голосовий помічник Siri - відсилання до S-Voice у Galaxy S III, а другий, автоматичного виявлення і розпізнавання певних даних на пристрої, таких як телефонних номерів, e-mail адрес і гіперпосилань.

"Враховуючи ступінь того, якої непоправної шкоди компанії Apple принесе Galaxy S III, вкрай важливо, щоб суд розглянув можливість накладення попередньої судової заборони на продаж Galaxy S III в США", - говориться в скарзі Apple.

В Apple повідомили, що вони просили Samsung підтвердити те, що компанія не почне продаж Galaxy S III в США, поки суд не розгляне і не винесе рішення про можливість попередньої судової заборони. Samsung, зрозуміло, відмовився піти на це, заявивши, що не збирається чекати рішення суду і почне реалізацію смартфона в запланований термін.

Нагадаємо, що раніше дві компанії так і не змогли прийти до згоди, про врегулювання безлічі патентних суперечок. "Патентна війна" між двома гігантами триває вже більше року.

Використано матеріал з hi-tech.mail.ru
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 2920. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus