RSS

Вівторок, 14.05.2024
Реклама

Опубліковано: 27.06.2012 о 11:38. Розділ: IT Компанії
Розробники ігор сумніваються в Microsoft Surface 
Microsoft недавно здивувала, представивши власні апарати Surface на базі Windows 8 RT і Windows 8 Pro. Пристрої націлені на ринок планшетів, але при цьому мають ряд функцій ноутбуків (особливо це справедливо для версії з ОС Windows 8 Pro). Але, схоже, розробники ігор поки не визначилися, наскільки цікава для їх продуктів ця платформа.



Нейл Соренсен (Neil Sorens) зі студії Zen Studios, що створила популярну гру Zen Pinball,  недавно заявив: «Це не просто планшет, це скоріше швейцарський ніж в області обчислювальних пристроїв. Він може бути інструментом або корисною функцією в ряді завдань та програм - наприклад, його можна використовувати в якості контролера для Xbox, для відтворення сигналу через вихід HDMI або для з'єднання з іншими рішеннями Microsoft за допомогою SmartGlass ».

Ренді Сміт (Randy Smith) з Tiger Style додає: «Чи будуть користувачі Xbox підключати до цих планшетів контролери, щоб пограти в кафе в Gears of War? У своїх будинках, поряд з більш потужною Xbox? У літаках? У Surface є потенціал в казуальній області (така яка непіддається узагальненню), але я боюся, цього недостатньо для розробників ігор, щоб вони зацікавилися даним напрямком ».

Інші розробники стурбовані відсутністю проривів в Surface і тим фактом, що пристрій може не завоювати увагу достатньої кількості користувачів для того, щоб студії зацікавилися розробкою ігор для цих планшетів. Майк Міка (Mike Mika) з Other Ocean вважає, що апарати Surface можуть стати рішеннями для нечисленним команд розробників, бо планшети можуть застосовуватися на всіх стадіях розробки, дозволяючи на одній і тій же платформі створювати та публікувати ігри.

Використано матеріал з www.3dnews.ru 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 3.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3194. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus