RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 21.11.2013 о 12:32. Розділ: Програмне забезпечення
Рейтинг ОС Windows Phone продовжує зростати 
Незважаючи на негативні прогнози і критику, рейтинг ОС Windows Phone продовжує зростати і нею зацікавлюються не тільки покупці, але і розробники. Лише за останній місяць для власників WP-смартфонів вийшли такі популярні програми, як Vine, Instagram та Waze. За словами генерального менеджера Windows Phone Store, Тода Брікса, мобільна ОС Microsoft досягла критичної маси, з цього часу розвиток проекту піде ще швидше.


По-перше, з 25 найпопулярніших додатків для iOS і Android у власників WP-смартфонів є доступ до 84% програм. По-друге, Брікс стверджує, що додатки для Windows Phone стають якіснішими: за минулий рік середня оцінка додатка в Windows Phone Store зросла з 3,6 до 3,8 бала. Також в рамках App Studio за останні два місяці було створено 175 тис нових програм, а середня кількість завантажень за день становить 10 млн або 65 додатків на одного користувача. Для порівняння, в минулому році цей показник становив 42 додатки.

Сьогодні важко заперечувати успіх Windows Phone, маленькими, але впевненими кроками платформа нарощує оберти, а число її прихильників все росте. На деяких ринках Windows Phone навіть обійшла iOS і займає другий рядок у рейтингу найпопулярніших мобільних операційних систем.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3801. Джерело: wpcentral.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus