RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 07.06.2012 о 10:37. Розділ: Мобільні термінали
Планшет від Google 
Ні для кого не є секретом те що,  в цьому місяці, Google покаже перший планшет у фірмовій лінійці Nexus, в якій до цього були лише смартфони.


Ресурс phoneArena опублікував фотографії перших прес-фото нового пристрою, а також деякі характеристики пристрою.

За їхніми відомостями, пристрій буде називатися Google Nexus Slate (назва може змінитися), передня панель буде білого кольору, ззаду девайс буде двоколірним. На передній панелі розташовуються всі можливі сенсори, фронтальна камера, а також динамік - відповідно за допомогою девайса можна буде здійснювати голосові виклики, як зі звичайного телефону. На задній панелі буде розташовуватися основна камера.

Крім цього, відомо, що новинка отримає чотирьохядерний процесор Nvidia Tegra 3 і 1 ГБ оперативної пам'яті. Працювати планшет буде під управлінням Android 4.1. Джерела повідомляють, що це буде несуттєвий апдейт для Android 4.0, який принесе нові функції, але візуальне оформлення при цьому не зміниться (так, як це було у випадку з Android 2.0 і 2.1).

Нагадаємо, за останніми відомостями, планшет буде показаний в ході Google I / O в кінці червня, а його поставки почнуться в наступному місяці.

Використано матеріал з hi-tech.mail.ru 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3363. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus