RSS

Понеділок, 29.04.2024
Реклама

Опубліковано: 17.02.2015 о 11:35. Розділ: IT Компанії
Півмільйона гривень для найсміливіших! Закінчується реєстрація на Міжнародний чемпіонат комп'ютерних талантів "Золотий Байт-2015" 
Увага всім, хто вирішив випробувати свої сили і реалізувати унікальні авторські проекти в Міжнародному чемпіонаті комп'ютерних талантів "Золотий Байт"! Прийшов час довести собі і всьому світові на що ти здатний! До завершення реєстрації залишилося всього кілька днів. Поспішайте, адже участь у Чемпіонаті — це чудова можливість реалізувати свої ідеї і зарекомендувати себе серед представників найбільших IT-компаній України та Європи.


Для участі у Міжнародному IT-чемпіонаті комп'ютерних талантів "Золотий Байт-2015" подали заявки вже понад 5000 осіб — молодь з навчальних закладів України, Білорусі, Казахстану та Естонії. Встигніть приєднатись до команди учасників і позмагатись за звання "Найкращого". Призовий фонд становить 500 000 гривень.

У кожного учасника "Золотого Байту-2015" буде можливість налагодити ділові контакти з представниками IT-індустрії, оскільки Чемпіонат цього року підтримують такі всесвітньо відомі компанії в сфері IT як: Microsoft, InterSystems, Dell, Intel, Нuawei, поліграфія Wolf, Stearling Studio та ін. Крім призів, для учасників Чемпіонату передбачені освітні поїздки у світові центри інформаційних технологій та на найбільші IT-конференції для розробників.

Нагадуємо, для того, щоб стати учасником Чемпіонату, необхідно пройти онлайн-реєстрацію і подати свій проект до 21 лютого 2015 року. Про те, як це зробити, ви можете ознайомитися за посиланням. Міжнародний фінал "Золотого Байта-2015" відбудеться 18-19 квітня 2015 р. в Києві.

Номінації Чемпіонату:

- Startup Сhallenge (конкурс програмних проектів);
- Networking Technologies (номінація для системних адміністраторів);
- Mobile Development (конкурс мобільних додатків);
- Game Design (конкурс зі створення ігор);
- Character Design (конкурс зі створення ігрових персонажів);
- Web Design (конкурс web-проектів);
- Short Movie (конкурс короткометражних фільмів);
- NoSQL Expert (конкурс додатків для роботи з базами даних);
- Best in Cloud (конкурс проектів з використанням сервісу Microsoft Azure);
- Junior Competition (конкурс для дітей 10-14 років).

Поспішайте подати заявку вже зараз — реєстрація відкрита до 21 лютого 2015 року.

Чемпіонат проходить за підтримки Міністерства освіти України та Київської міської держадміністрації.

Вся інформація про умови участі в Чемпіонаті доступна на сайті goldenbyte.org і сторінках проекту в соцмережах: Facebook, ВКонтакте.

Креативних і сміливих Вам ідей, неперевершеної їх реалізації та заслуженої перемоги!

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3383. Джерело: goldenbyte.org
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus