RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 08.06.2012 о 10:35. Розділ: Мобільні термінали
Перший ігровий планшет 
На ігровій конференції Е3,  що проходить в Лос-Анджелесі, компанія Wikipad продемонструвала роботу свого планшетного комп'ютера, який самі розробники називають першим у світі ігровим планшетом. При товщині всього 8,6 мм даний пристрій обіцяє стати одним з найбільш тонких і легких 10-дюймових планшетів.


Працює планшет на 4-ядерному процесорі Tegra 3, з архітектурою ARM Cortex A9, під управлінням операційної системи Android 4.0. Він має екран з діагоналлю 10,1 дюйма, геймпади з обох сторін і буде поставлятися з встановленим додатком Nvidia TegraZone, який надасть доступ до спеціально оптимізованих під даний процесор ігор, доступних для придбання на Google Market. Також у розробці планшета бере участь інтернет-сервіс з розповсюдження комп'ютерних ігор Gaikai. В операційну систему буде вбудовано спеціальний додаток, що дозволяє легко завантажувати ігри з даного сервісу на планшет.


Планшет підтримує режим 3D, без необхідності використовувати спеціальні окуляри і відтворення відеофайлів у форматах H.264, VC1, VOB, ISO, M2TS і FLV з якістю 1080р. Також доступні роз'ємами HDMI і USB. Як і в більшості планшетів, тут є передня і задня камери, об'єм вбудованої пам'яті становить 8 Гб, до яких можна додати ще 64 Гб додатковими картами пам'яті. Крім геймапада D-Pad, тут буде доступний модуль Wi-Fi, що дозволяє відтворювати ігри на телевізорах і HDTV, а також 3G-модуль.

Поява планшета в продажу припадає на третій квартал.

Використано матеріал з oszone.net  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3360. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus