RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 14.02.2013 о 10:54. Розділ: Oгляди/тести
Огляд: Що нового в ОС Android 4.2.2 Jelly Bean 

Нещодавно для всіх пристроїв серії Nexus було випущено оновлення операційної системи - Android 4.2.2. Як зазвичай, компанія Google нестала оприлюднювати список змін, які торкнулися даного програмного забезпечення, тому користувачі були змушені самі підключитися до пошуку даних нововведень.   

Одним з найпомітніших для користувачів нововеденням, є новий принцип роботи деяких перемикачів в панелі сповіщень. Якщо раніше, для перемикання режимів було потрібно лише один раз клікнути по потрібній іконці (утримання пальця на піктограмі відкривало додаток "Налаштування" на потрібній сторінці), то тепер, судячи з усього, Google вирішила позбавити користувачів від проблем з випадковими натисканнями, тим самим створивши величезну плутанину. Тепер, для того, щоб включити або вимкнути, назразок, Wi-Fi, потрібно торкнутися екрана на пару секунд на відповідній іконці, але, тим не менш, перемикач режиму польоту працює так само, як і колись - для його активації потрібно простий тап по дисплею. У той же час, плитка з рівнем сигналу мережі, взагалі не є перемикачем. 

Інші зміни - підвищено безпеку ADB (тепер девайс буде питати підтвердження при підключенні ззовні), виправлені помилки при передачі звуку через Bluetooth, повідомлення про завантаження додатків тепер відображають час, що залишився, покращена продуктивність, нові звуки при підключенні бездротової зарядки і низького заряду акумулятора, це більш актуально для LG Nexus 4, але, як не дивно, останній флагман Google ще не отримав нову версію операційної системи, та збільшений час автономної роботи для ASUS Nexus 7 аж на 2 години, з 8 до 10 години.


Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 4593. Джерело: 24gadget.ru
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus