RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 25.02.2013 о 10:45. Розділ: Програмне забезпечення
Офіційно представлено ОС Firefox OS і Firefox Marketplace 
З сьогоднішнього дня розпочала свою роботу міжнародна виставка електроніки  MWC 2013, на якій компанія Mozilla офіційно представила свою нову мобільну операційну систему Firefox OS і повідомила дату її виходу на світовий ринок. Разом з операційною системою представлений і магазин додатків - Firefox Marketplace, на основі HTML5.



Перші пристрої з ОС Firefox OS, за повідомленням компанії, з'являться в продажу в середині поточного року. Для популяризації даної операційної системи, Mozilla буде тісно співпрацювати з операторами стільникового зв'язку, дозволяючи їм, адаптувати ОС під себе, а за додатки можна буде розрахуватися прямо з абонентського рахунку. Магазин додатків Firefox Marketplace буде запущений одночасно з виходом першого смартфону на ОС Firefox OS.

Перші пристрої з ОС Firefox OS розробляються такими компаніями як Alcatel (TCL), Huawei, LG і ZTE, всі вони працюють на чипсетах Qualcomm Snapdragon. Спочатку їх продажі почнуться в Бразилії, Колумбії, Угорщині, Мексиці, Чорногорії, Польщі, Сербії, Іспанії і Венесуелі. 

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3449. Джерело: ferra.ru
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus