RSS

Четвер, 28.03.2024
Реклама

Опубліковано: 02.07.2016 о 20:24. Розділ: IT Компанії
Одинадцята відкрита міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова KPI-OPEN 2016 – 11 років разом! 
З 4-го по 9 липня 2016 року Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут» та Vanopl Development Group, за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також Кібернетичного центру Національної академії наук України, проведуть Одинадцяту відкриту міжнародну студентську олімпіаду з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова KPI-OPEN 2016.


Олімпіада KPI-OPEN - одне з найбільших очних змагань з програмування в світі та найбільше в Україні. Вперше вона була проведена ще у 2006 році, і відразу ж стала важливою подією для програмістів з України, країн СНД і всієї Східної Європи. Олімпіада проводиться за оригінальними правилами у відповідності з міжнародними. Відсутність організаційного внеску робить KPI-OPEN ідеальним майданчиком для зустрічі молодих програмістів з України та інших країн.

Головна мета Олімпіади - привернення уваги суспільства до інтелектуальних студентським змаганням та підвищення професійного рівня молодих спеціалістів. А ще KPI-OPEN забезпечує налагодження особистих контактів між студентами різних міст та країн, розвиток міжвузівських зв'язків, популяризує інтелектуальний розвиток і роботу в команді. Цікаво захід і для IT-компаній, які отримують відмінний шанс знайти нових співробітників серед кращих з кращих. Також закріпилася практика проведення в рамках олімпіади презентацій, семінарів та лекцій, на яких фахівці компаній діляться своїм практичним досвідом і знаннями, а також знайомлять молодих програмістів з актуальними завданнями, які стоять перед індустрією на даному етапі.

З перших днів свого існування, олімпіада KPI-OPEN привертає до себе пильну увагу з боку громадськості. Постійно збільшується число учасників, розширюється географія турніру, зростає інформаційна підтримка.

У 2015 році на сайті Олімпіади зареєструвалися 92 команди з 5 країн.
Станом на 29.06.2016 зареєстровано 107 команд з 11-и країн: України, Росії, Литви, Польщі, Естонії, Словаччини, Казахстану, Угорщини, Латвії, Грузії та Китаю.

За 10 років існування Олімпіади в ній взяли участь 751 команда, 2850 студентів з 12 країн, 63 міст та 148 вищих навчальних закладів.

Спонсорами Олімпіади в 2016 році виступили компанії:
Platinum спонсор – Oro, Inc.,
Gold спонсори – SimCorp, Lenovo та MacPaw,
Офіційні партнери – EPAM, NetCracker та GlobalLogic,
Призовой спонсор – ITVDN.

Призовий фонд:
переможців чекають комплекти книг з програмування Дональда Кнута «Мистецтво програмування», смартфони Lenovo A7000 від Gold спонсора Lenovo, подарункові сертифікати на відео курси від Призового спонсора ITVDN, портативні колонки від Офіційного партнера GlobalLogic та традиційний кришталевий приз KPI-OPEN.

Інформаційними спонсорами KPI-OPEN 2016 стали видання та ресурси:
gagadget.com, gecid.com, iXBT.com, ukr.net, Освітній портал ПедПРЕССА, hardwareluxx.ru, Overclockers.ua, 3Dnews.ru, Обозреватель, EX.ua, Hi-Tech Pro, Компьютерное обозрение, hi-tech.ua, Техногайд, itechnology.org.ua, PC Magazine Russian Edition, i2hard.ru, IT Business Week, Apps4All, occlub.ru, UPgrade, ModLabs.net, CHIP, "Шпиль!", Мир ПК, CyberBionic Systematics, MegaObzor.com, КомпьютерПРЕСС, LITS, iTrend, StatShark, ITC.ua, Kyiv Smart City, Fisit’s News, WannaBiz, StartIT, PCweek Russian Edition, HotWork, root-nation.com та BrainBasket Foundation.

Запрошуємо представників мас-медіа та всіх зацікавлених на церемонії відкриття, підведення підсумків турів та нагородження, на які запрошені: Михайло Захарович Згуровський – ректор НТУУ «КПІ», І.В.Сергієнко – директор Інституту кібернетики імені В. М. Глушкова НАНУ, В.В.Глушкова – канд. фіз-мат.наук, Інститут кібернетики ім. В.М.Глушкова НАНУ, Іван Плотніков – со-ініціатор Олімпіади, засновник і керівник групи розвитку Vanopl Development Group, Дмитро Сорока – співзасновник і технічний директор компанії Oro, Inc., Олександр Храбан – Генеральний директор SimCorp в Україні, Олександр Родченко – PR-менеджер Lenovo в Україні, Олександр Косован – керівник компанії MacPaw, Олександр Пономаренко – CEO CyberBionic Systematics.


Відкриття: 05.07.2016 11:00, Зал Вченої Ради НТУУ "КПІ", корпус 1, Проспект Перемоги, 37
Нагородження та закриття: 08.07.2016 12:00, Зал Вченої Ради НТУУ  "КПІ", корпус 1, Проспект Перемоги, 37

Детальний розклад Олімпіади можна знайти за адресою http://kpi-open.org/schedule/ 
Офіційний сайт олімпіади KPI-OPEN: http://kpi-open.org
Фінальний відео ролик KPI-OPEN 2015: https://vimeo.com/vanopl/kpi-open-2015-final-video-10-years-anniversary
Контактна інформація: Іван Плотніков, ip@vanopl.com, Група розвитку Vanopl Development Group, +380632379995, skype: vanopl .
Дати проведення: з 04 по 09 липня 2016
Місце проведення: Україна, г. Київ, навчальні корпуси НТУУ "КПІ"

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 4501. Джерело: kpi-open.org
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus