RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 13.09.2012 о 14:56. Розділ: Персональні комп'ютери
Нове покоління персональних комп'ютерів від HP 
Ідея поєднання в одному форм-факторі екрану і системного блоку не так вже й нова, але тільки останнім часом вона привела до створення дійсно зручних пристроїв, красивих і стильних, компактних та досить потужних, щоб конкурувати з персональними комп'ютерами традиційної компоновки. Наскільки акуратніше стає робоче місце перед комп'ютером, коли зникають ці абсолютно неестетичні дроти!


Моноблок HP Pro 3420 All-in-One (LH157EA) - відмінний приклад подібного поєднання, однаково придатний як для офісної роботи, так і в якості домашнього комп'ютера. Він має у своєму розпорядженні двадцяти-дюймовий широкоекранний монітор, що має покриття антивідблиску і підсвічування на базі білих світлодіодів. Параметри дисплея (роздільна здатність - 1600 х 900 пікселів, контрастність - 1000:1, яскравість зображення - 250 ніт і час відгуку - 5 мс) забезпечують чудову якість зображення, а можливість перегляду під кутом 160 градусів як по горизонталі, так і по вертикалі дозволяє дивитися кінофільми або фотографії колективно, з будь-якого місця.


Екран може встановлюватися і фіксуватися під різними кутами і на різній висоті, що дозволяє його розміщувати навіть в досить тісних приміщеннях, забезпечуючи при цьому можливість комфортно працювати.

Комп'ютер оснащений також веб-камерою і двонаправленим мікрофоном, що дозволяє проводити відеоконференції за участю кількох людей.

Комп'ютер оснащений сучасним двоядерним процесором Intel Celeron G530 з тактовою частотою 2,4 ГГЦ і об'ємом кеш-пам'яті 2 Мб, що забезпечує відмінну потужність. При цьому є можливість розширення оперативної пам'яті до 8 Гб.

Жорсткий диск встановлено на 500 Гб пам'яті зі швидкісьтю обертання 7200 об/хв. Для розширення можливостей пам'яті можуть використовуватися DVD-диски, для яких передбачений привід SuperMulti з щілинним завантаженням дисків. Також можуть бути використані карти пам'яті Secure Digital (SD, SDHC), MultiMedia Card, Memory Stick і Memory Stick Pro.


Також в HP Pro 3420 доступна можливість підключення всіляких зовнішніх пристроїв, для чого є шість портів USB 2.0, порт RJ45 (LAN), вхід для додаткового мікрофону і вихід аудіо для підключення навушників або акустичних колонок. В якості бездротового зв'язку використовується Wi-Fi.

Клавіатура і миша, якими комплектується моноблок при продажу, - проводового типу.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 4679. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus