RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 22.06.2012 о 11:42. Розділ: Мобільні термінали
Microsoft Surface використовує лише Wi-Fi 
На презентації планшетів Surface компанія Microsoft ні словом не обмовилася з приводу того, яким чином пристрої зможуть виходити в інтернет - за допомогою Wi-Fi або також і стільникових мереж.


Авторитетне видання Bloomberg, посилаючись на анонімні джерела, повідомляє, що нові девайси Microsoft в перших поставках будуть йти виключно з Wi-Fi модулями. Поставки пристроїв, які будуть працювати з SIM-картами, почнуться пізніше. Джерела також заявляють, що виробником планшетів Surface є тайванська Pegatron.

Потрібно відзначити, що якщо вартість девайсів, яку озвучив DigiTimes, є вірною, і саме стільки коштуватимуть пристрої без 3G/4G-модуля, то Microsoft буде дуже складно конкурувати з iPad і Android-планшетами.

До речі, проведене у США опитування показало, що значна частина американців не хоче купувати новий девайс Microsoft. З'ясовано, що 59% людей, що вже мають планшет, не мінятимуть знайому марку на Surface. Серед тих у кого немає планшета, 41% схиляється до придбання iPad, 28% - до Android-планшета і лише 22% - до покупки Microsoft Surface.

Використано матеріал з hi-tech.mail.ru  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3033. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus