RSS

Понеділок, 29.04.2024
Реклама

Опубліковано: 01.10.2014 о 10:25. Розділ: Програмне забезпечення
Microsoft анонсувала ОС Windows 10 
Microsoft анонсувала наступну версію операційної системи Windows – Windows 10, і представила ранню технічну оглядову версію для ПК, яка буде доступна з 1 жовтня 2014 року. У новій операційній системі вдосконалено функціонал для бізнесу, включаючи кращий користувацький досвід, посилену систему захисту та додаткові можливості управління.


Компанія також представила програму Windows Insider (WIP) – найбільшу в історії ініціативу для спільної розробки, яка змінить підхід до створення та влаштування Windows, з метою кращої відповідності потребам користувачів. Учасники програми отримають доступ до технічної оглядової версії Windows 10, а також до версій у ході процесу розробки продукту для використання та надання зворотного зв'язку.

"Windows 10 – це перший крок на шляху до зовсім нового покоління Windows, який відкриває новий досвід для роботи, розваг та спілкування, – коментує Террі Майерсон (Terry Myerson), старший віце-президент бізнес-групи операційних систем Microsoft. – Вона стане нашою найбільш досконалою ОС і найкращим релізом, який Microsoft будь-коли робила для корпоративних клієнтів. Ми з нетерпінням очікуємо спільної роботи з нашою широкою Windows-спільнотою, щоб вивести Windows 10 на ринок якомога швидше".

Windows 10: Звична і зручна робота на всіх пристроях

Windows 10 підходить для всіх пристроїв, які споживачі використовують – від Xbox до ПК, телефонів і планшетів, і навіть мікрогаджетов – та для всіх типів завдань, забезпечуючи звичний, зручний і якісний користувацький досвід для ще вищої продуктивності. Windows 10 буде працювати на найширшому ряді пристроїв за всю історію, починаючи від Інтернету речей і закінчуючи корпоративними центрами обробки даних по всьому світу. Microsoft також надає універсальну платформу для розробників з уніфікованим магазином програм для всіх типів пристроїв. Створивши програму один раз, розробники зможуть його легко адаптувати для різних типів пристроїв, а пошук, придбання і оновлення будуть як ніколи простими для користувачів.

Windows 10: Розроблено для потреб сучасного бізнесу

Windows 10 пропонує практично весь необхідний бізнесу функціонал, який забезпечує кращий користувальницький досвід і спрощує роботу – включаючи систему безпеки корпоративного рівня, ідентифікацію та захист інформації. Одне з ключових вдосконалень – це підвищення стійкості до зламів, крадіжки інформації та фішингу. Windows 10 також допоможе попередити втрату даних, використовуючи сховища і розділення даних на рівні програм і файлів і забезпечуючи захист інформації незалежно від того, як вона передається – з планшета або ПК на USB-накопичувач, електронною поштою або через хмару.

Спрощене встановлення та керування системою для зниження витрат, включаючи локальні оновлення з Windows 7 або Windows 8, що знімає необхідність повного видалення даних у ході встановлення. Корпоративні клієнти також зможуть обирати, як швидко впроваджувати інновації, та робити внесок у постійні покращення системи. Додатково бізнес зможе налаштувати магазин програм під свої потреби і середовище. Магазин програм надасть можливості корпоративного ліцензування, гнучкість дистрибуції та забезпечить функції відновлення або використання ліцензій повторно, якщо це необхідно.

Продуктивність технічної оглядової версії для ПК

Перша технічна оглядова версія Windows 10 демонструє новий рівень гнучкості, навігації та інтуїтивності під час роботи з ОС, наприклад:

Розширене стартове меню: Повернулася знайома кнопка "Пуск" для швидкого доступу в один клік до файлів і програм, які часто використовуються, а також для нових можливостей персоналізації улюблених програм, файлів, контактів та веб-сайтів.

Програми запускаються у вікні: Програми з магазину Windows тепер відкриваються в такому ж вигляді, як і файли на робочому столі. Їх можна переміщувати, змінювати розмір вікна і використовувати верхню панель для збільшення, зменшення або закриття одним кліком.

Робота з вікнами ще простіше: Одночасна робота в різних програмах стала більш простою та інтуїтивною з вдосконаленими можливостями для зміни розмірів вікон (функція snap). Тепер можна спокійно використовувати до чотирьох програм в одній робочій області завдяки розподілу екрану на чотири квадрати. Windows також покаже інші запущені програми та файли для відображення у вікні і навіть запропонує рекомендації щодо заповнення доступного місця на екрані іншими відкритими файлами.

Нова кнопка перегляду завдань: Нова кнопка перегляду завдань на панелі задач дозволяє бачити всі відкриті програми та файли і швидко перемикатися між ними, надаючи можливість миттєвого доступу до будь-якого зі створених віртуальних робочих столів.

Кілька робочих столів: Замість великої кількості програм та файлів, які захаращують один робочий стіл, тепер можна легко створювати і перемикатися між різними робочими столами, які використовуються для різних цілей і проектів, для роботи або особистого використання, чи для всього разом.

Відкритий та спільний розвиток

Програма Windows Insider (WIP) – ще одна ініціатива Microsoft, яка демонструє прихильність тісному співробітництву з користувачами, аби спільно створювати майбутнє Windows. Учасники програми Windows Insider зможуть надати відгуки про поточні версії протягом процесу розробки продукту і отримати зворотній зв'язок від компанії. Програма також передбачає різні варіанти спільної роботи з Microsoft, включаючи можливість поділитися пропозиціями та запитаннями в програмі Windows Feedback, а також участь у заході Windows Technical Preview Forum для спілкування з розробниками Microsoft і колегами-учасниками програми.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3748. Джерело: microsoft.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus