RSS

Четвер, 16.05.2024
Реклама

Опубліковано: 23.05.2012 о 09:45. Розділ: IT Компанії
Компанія Motorola Mobility відтепер належить Google 

Компанія Google оголосила про придбання мобільного підрозділу компанії Motorola за суму в $ 12,5 млрд., що робить дану покупку найдорожчою в історії Google. Переговори щодо даної угоди почалися ще в минулому році.

Таким чином, Google вступила до лав виробників мобільних пристроїв і має намір, використовуючи виробничі потужності і досвід Motorola Mobility, почати виробництво власних апаратів. Правда, існують побоювання, що такий крок може призвести до конфлікту інтересів, тому що суперниками Google, стануть компанії, що використовують її ж операційну систему.

Самою вигідною частиною угоди може стати набуття прав на 25 000 патентів в області мобільних технологій. Очевидно, що Google не бажає брати участь у судових розглядах на зразок Apple-Samsung і намагається заздалегідь убезпечити себе від подібних ситуацій.

Що саме нові господарі будуть робити зі своїм придбанням, поки не відомо, тому що ніякої інформації про можливу реструктуризацію, скорочення, не надходило. Достовірно відомо,  що глава Motorola Mobility Санджай Джа (Sanjay Jha) покине свій пост, поступившись своїм місцем регіональному президенту Google Деннісу Вудсайд (Dennis Woodside).

Використано матеріал з www.oszone.net  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 3.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3277. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus