RSS

Вівторок, 14.05.2024
Реклама

Опубліковано: 26.06.2012 о 16:38. Розділ: IT Компанії
Компанія Acer опублікувала свою думку на рахунок планшета MS Surface 
Олівер Аренс (Oliver Ahrens), старший віце-президент компанії Acer і глава її європейського підрозділу, впевнений, що лінія планшетних комп'ютерів Microsoft Surface приречена на провал. Він вважає що компанія Microsoft повинна сконцентруватися на Windows 8 і супутніх сервісах, а не на випуску потенційно ризикованої продукції.


Олівер Аренс зазначив, що компанія Microsoft пов'язана з двома десятками партнерів, тоді як Apple працює сама і може дозволити собі робити все що захоче. А Microsoft є лише компонентом екосистеми персональних комп'ютерів, дуже важливим, але все ж компонентом. Випуск планшетного комп'ютера змістить пріоритети компанії з розробки Windows 8 на все, що пов'язано з планшетним комп'ютером, включаючи технічну сторону питання і економічні аспекти, наприклад, вивчення попиту в роздробі. У результаті Microsoft ризикує втратити фокус на Windows 8 і це позначиться на всій індустрії ПК в цілому. Відповідно, дані зміни можуть вплинути і на показники Acer як одного з найбільших гравців у даному сегменті.

І, нарешті, найважливішим аспектом є найочевидніший, з виходом Microsoft на ринок планшетних комп'ютерів американська компанія виявляється в умовах прямої конкуренції зі своїм азіатським партнером. А це означає, що поява Microsoft Surface так чи інакше зменшить обсяги продажів фірмових планшетів Acer, це може торкнутися навіть Android-сегмента, планшетів серії Iconia Tab A.

Використано матеріал з www.3dnews.ru 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3154. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus