RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 10.11.2012 о 15:43. Розділ: Персональні комп'ютери
Хакера засудили на 6 років без інтернету 
Американського хакера Cosmo the God засудили на 6 років без інтернету - він зможе користуватися ним тільки під наглядом спеціальної особи, призначеної владою. При досягненні Cosmo 21 року суд розгляне поведінку молодої людини під час випробувального терміну і прийме рішення про його подальшу долю.


Згідно з документами, які розглядалися суді, Cosmo числився у хакерському угрупованні UG Nazi, на рахунку якого лежить відповідальність за ряд гучних акцій, серед яких - взлом сайтів біржі NASDAQ і ЦРУ та отримання персональних даних користувачів Amazon, PayPal та інших компаній.

Тепер американський підліток буде перебувати під пильною увагою, він повинен передати всі паролі від облікових записів представникам влади, надати в письмовому вигляді перелік пристроїв, за допомогою яких можна вийти в мережу інтернет. Крім того, Cosmo заборонено спілкуватися з представниками UG Nazi і Anonymous, а також іншими особами, імена яких визначив суд. Хакеру заборонено мати вдома комп'ютер, а в разі, якщо він порушить вимоги, його чекає ув'язнення на строк до трьох років.

На думку адвоката, який раніше захищав інтереси представників угруповань Anonymous і LulzSec, вирок занадто жорстокий. «Я розумію, якщо б суд постановив направити Cosmo у в'язницю, а потім достроково звільнити його як неповнолітнього, але позбавляти когось інтернету на шість років - це вже занадто», - заявив Джей Лейдерман.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3423. Джерело: tech.onliner.by
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus