RSS

Понеділок, 29.04.2024
Реклама

Опубліковано: 24.11.2014 о 09:25. Розділ: IT Компанії
IBT Networking у Львові 
Одна із перспективних галузей української економіки – інтернет бізнес, адже в Україні дуже багато талановитих розробників і висока доступність інтелектуального капіталу. Незважаючи навіть на ту ситуацію, що склалась в країні, кількість інтернет проектів лише збільшується. Українські та іноземні інвестори розглядають можливість інвестування та підтримки цікавих та перспективних стартапів.


Багато хто встиг успішно реалізувати ідею, розвинути стартап та комерціалізувати його. Як правило в кризу кількість стартапів зростає. Це уже було помітно 2008 року – практично те ж саме наразі спостерігається в Україні. Це наслідок того, що багато правильних людей залишаються без роботи і замість того, щоб далі поповнювати лави тих, хто працює на когось, вони запускають власний проект. Насправді це ідеальний час для того, щоб вивчати ринок та виходити на нього.

Якщо скажімо, в 2007-2013 рр. орієнтація інтернет проектів була більше на локальний ринок (1:9), де лише 1 стартап із 9 створював продукт для іноземного ринку, то ситуація наразі змінилась. Пропорція практично рівна.

Нові ідеї та ринки, а також перспективи ІТ індустрії в Україні – предмет розмови на події IBT Networking. Це відносно новий формат заходів, що уже декілька разів відбувся в Києві.

Захід вперше стартує у Львові 11 грудня 2014 р. Організатори запрошують тих, хто наразі працює над цікавими інтернет проектами та цікавиться новими ідеями, або ж лише планує приєднатися до лав інтернет підприємців.

IBT Networking собою представляє місце зустрічі та обговорень нових ідей, знайомство та обмін візитними картками, пошук потенційних партнерів, зустрічі з давніми друзями та тими, хто живе інтернет бізнесом.

Тема IBT Networking Lviv – вибір ідеї та її реалізація. Спікерами події будуть Ярослав Максимович, Михайло Бабич та Олег Купровський. Вони із великим задоволенням поділяться своїми ідеями та досвідом у реалізації інтернет проектів.

Що буде цікавого на події:

- презентація Ярослава Максимовича

Він є засновником та інвестором багатьох інтернет проектів, зокрема: banner.ua, myschool.ua, withmyfriends.org, hotelsbooking.com.ua та інші.

Проект, що буде презентуватись: 2event.com

- презентація Михайла Бабіча

Михайло Бабіч – засновник і CEO проекту Rocketstart.me – сервіс для створення недорогих промо-сторінок (landing pages), підприємець та мандрівник.

Проект, що буде презентуватись: rocketstart.me

- презентація Олега Купровського

Олег представляє проект PriceForMe – сервіс, що дозволяє за лічені секунди знайти будь-який товар, що продається в мережі. Довіряють сервісу уже майже 55 тисяч користувачів.

Проект, що буде презентуватись: priceforme.com

- нетворкінг: знайомство учасників та обговорення ідей по співпраці .

Крім Львова та Києва організатори – компанія INSEARCH, запускають з наступного року IBT Networking в Одесі та Харкові. А найцікавішим є те, що наразі розробляються програми поїздок по офісах європейських ІТ компаній. Так звані консультаційні тури незабаром будуть презентовані організаторами. Європейці також будуть мати можливість познайомитися з українськими проектами під час бізнес турів в Україну.

IBT Networking Lviv

Дата: 11 грудня 2014р., 19:00

Місце проведення: Reikartz Дворжец Готель, м. Львів, вул. Городоцька 107

Реєстрація на IBT Networking Lviv

Інформація про подію в Facebook


Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3594. Джерело: insearchprojects.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus