RSS

Понеділок, 29.04.2024
Реклама

Опубліковано: 23.04.2015 о 09:05. Розділ: IT Компанії
Google став оператором мобільного зв'язку 
Компанія Google офіційно стала оператором мобільного зв'язку. В рамках проекту Project Fi американська корпорація пропонує абонентам як інтернет-трафік, так і голосові послуги. Правда, поки пропозиція діє тільки для власників смартфонів Nexus 6, та й то за запрошенням.


За словами розробників, Project Fi забезпечує кращу якість зв'язку в конкретних умовах. Якщо доступне швидкісне з'єднання Wi-Fi, то для передачі всіх типів даних використовується відкрита точка доступу. В іншому випадку Google перемкне абонента на LTE-мережу одного з двох партнерів проекту - Sprint або T-Mobile. Перемикання між різними типами мереж відбувається непомітно для абонента, розмова не переривається, інтернет-з'єднання також залишається стабільним.

Тарифний план один, але конфігурується. За $20 в місяць абонент отримує необмежену кількість дзвінків в межах США і безлімітні текстові повідомлення по всьому світу. Кожен гігабайт інтернет-трафіку коштує $10, причому незалежно від країни перебування абонента (заявлена підтримка 120 держав).

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 9156. Джерело: google.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus