RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 08.06.2012 о 10:55. Розділ: Персональні комп'ютери
Гібридний ПК Series 5 від Samsung 
Для тих користувачів, які бажають поєднання планшета і ноутбука в одному флаконі, компанія Samsung представила гібридний ПК сімейства Series 5 на операційній системі Windows 8. Про специфікації цього пристрою, розробники поки особливо не говорять, так що на даний момент очевидна лише загальна концепція. Він нагадує планшетні комп'ютери трансформери з можливістю підключення клавіатури. Причому тут клавіатура під'єднується на магнітній основі, без використання механічних роз'ємів.



Даний гібридний пристрій, запропонує користувачам до десяти годин автономної роботи і стандартний набір із задньої і передньої камер з розширенням, відповідно, 2 Мп і 8 Мп. Також буде підтримуватись введення інформації за допомогою стилуса, чому посприяє програмне забезпечення S-Pen і S-Memo (що використовується в планшетах Galaxy Note), яке оптимізоване під операційну систему Windows 8.

Планшет працюватиме під управлінням х86 процесора Intel, тому тут буде встановлюватись повноцінна Windows 8, а не Windows RT. У наявному прототипі,  використовується мікропроцесор сімейства Clover Trail, з рівнем енергоспоживання всього 2 Вт.. Також до складу пристрою, в даний час, входять слоти USIM, мікро SD і USB, його вага складає 747 г а товщина 9 мм.

Використано матеріал з oszone.net  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3166. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus