RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 18.07.2012 о 11:33. Розділ: Oгляди/тести
Фоторедактори для Android 
Смартфони успішно витісняють фотоапарати, адже у камерофонів є один незаперечний плюс - це можливість миттєво обробити або підкоригувати знімок і викласти його в інтернет. Пропонуємо вам ознайомитися з набором безкоштовних додатків, які найчастіше використовуються для цих цілей:

Набір можливостей у фоторедакторів в цілому ідентичний, тому в описі до програм будуть вказані тільки їх ключові особливості.

FxCamera


Ця програма створена для обробки фотографій на ходу. Користувач може замінити нею стандартний додаток камери і робити знімки, відразу ж застосовуючи до них фільтри або коригуючи, використовуючи вбудовані інструменти. Готове фото можна викласти в Facebook чи в Twitter або ж завантажити на фотохостинг. Програма володіє обмеженим набором інструментів і малопридатна для творчих робіт.


Завантажити FxCamera Скачать

Instagram


Instagram - це фоторедактор і соціальна мережа в «одному флаконі». Ця програма стала популярною серед власників «яблучних» гаджетів, а нещодавно вийшла у версії і для пристроїв під управлінням ОС Android. Додаток вміє знімати, редагувати і відправляти фото на різні фотохостинги і соціальні мережі. Користувач також може ділитися своїми фотороботами всередині сервісу Instagram, заводити «фотодрузів» і коментувати чужі роботи.


Завантажити  Instagram Скачать

Aviary


Ця програма являє собою комбайн функцій, починаючи від базових інструментів обробки зображень і закінчуючи додаванням стікерів і навіть можливістю малювання. Родзинкою програми виступають додаткові ефекти, які користувач може купувати і завантажувати на свій розсуд.


Завантажити Aviary Скачать

PicsArt – Фотостудія


Ця програма цілком заслужено називається «Фотостудія». У ній є не тільки широкі можливості для обробки зображень, але і вбудована можливість малювати самостійно, живі шпалери, вбудований фотобанк, а також можливість швидкого завантаження знімків в інтернет.


Завантажити  PicsArt – Фотостудія Скачать

Pixlr-o-matic


Pixlr-o-matic для Android - це мобільна версія однойменного веб-сервісу. Серед його особливостей - приємний і зрозумілий інтерфейс, а також широкий набір можливостей для обробки знімків і накладення фільтрів.


Завантажити Pixlr-o-matic Скачать

Camera360 Ultimate


Camera360 Ultimate - це скоріше замінник базової програми «Камери», ніж фоторедактор. За допомогою цього додатка користувач може робити знімки, накладаючи різні ефекти і відразу завантажувати їх в інтернет.


Завантажити Camera360 Ultimate Скачать

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 7656. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus