RSS

Вівторок, 14.05.2024
Реклама

Опубліковано: 24.05.2012 о 11:26. Розділ: IT Компанії
Facebook відмовляється від співпраці з біржою NASDAQ 

Facebook може змінити біржу через технічні проблеми на NASDAQ. Адміністрація соціальної мережі вступила в переговори з біржовим оператором NYSE Euronext. Повна автоматизація торгової системи NASDAQ у випадку з IPO Facebook перестала бути перевагою: IT-фахівці не змогли оперативно усунути технічний збій.

Проблеми з розміщенням акцій Facebook на біржі NASDAQ можуть призвести до переведення акцій соціальної мережі на Нью-Йоркську фондову біржу (New York Stock Exchange), повідомляють джерела Reuters. За їх даними, трансконтинентальний біржовий оператор NYSE Euronext вже запропонував Facebook перевести акції, компанії провели телефонні переговори і почали електронну переписку з цього приводу.

У Facebook отримати оперативний коментар не вдалося. Представник NASDAQ від коментарів відмовився. В NYSE інформацію про переговори зі зміни майданчика для акцій Facebook спростовують. «Ніяких обговорень про переведення немає. Ми не думаємо, що переговори доцільні в даний час », - цитує Reuters, заяву конкуруючої біржі.

Для проведення IPO соціальна мережа Facebook і організатори вибрали NASDAQ, традиційну торговельну площадку для технологічних компаній. На ній провели розміщення вісім з десяти найбільших hi-tech концернів США, включаючи Apple, Microsoft, Google і Intel.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3319. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus