RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 14.06.2012 о 18:33. Розділ: Персональні комп'ютери
DDR 3 з частотою 2133 МГц від Micron 
Компанія Micron Technology у вівторок представила нове сімейство оперативної пам'яті DDR3, яке стане першим, з ефективною тактовою частотою 2133 МГц. Нові моделі пам'яті призначені як для роботи у високопродуктивних комп'ютерних системах в діапазоні частот 2-3 ГГц, так і для мережевих і графічних продуктів.


Нові чіпи пам'яті Micron випускає по 30 нм технологічному процесу у варіантах 1 Гб, 2 Гб і 4 Гб в корпусах FBGA. Напруга живлення даних модулів складає 1,5 В, на якому стандартними тактовими частотами модулів пам'яті зараз є 1600 МГц і 1866 МГц.

Micron розробила нові модулі пам'яті з наміром застосування в мережевих пристроях і недорогих відеокартах, вимогливих до ширини шини пам'яті, для яких пам'ять типу GDDR5 є занадто дорогою, а звичайна DDR3 занадто повільною. Крім стандартних для обох областей застосування форм-факторів будуть випускатися модулі пам'яті специфічного для мережевих пристроїв формату ECC UDIMM.

Інженерні зразки нових модулів пам'яті вже доступні в даний час для виробників комп'ютерних систем. Їх масове виробництво заплановано на нинішнє літо.

Використано матеріал з oszone.net 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3198. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus