RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 07.08.2013 о 12:22. Розділ: Програмне забезпечення
Чутки: Microsoft має намір відмовитись від "плиткового" інтерфейсу ОС Windows Phone 
Аналітик Mobile Research Group Ельдар Муртазін заявив, що Microsoft створила робочу групу, яка розглядає подальший розвиток ОС Windows Phone. За його словами, на даний момент розглядається створення єдиної ОС для планшетів і смартфонів, випуск якої, запланований на 2014 рік.


Microsoft планує взяти найкраще від Windows Phone, iOS і Android, а також хоче відмовитися від плиткового інтерфейсу. "Плиточок вони не хочуть", - зазначив журналіст, посилаючись на джерело в американській компанії. За його словами, саме нинішній інтерфейс в Microsoft вважають однією з головних перешкод для хороших продаж.

Що стосується нинішньої Windows Phone, то корпорація продовжить випускати по 200-300 "косметичних" оновлень. Як стверджує джерело Ельдара Муртазіна, після чергового оновлення будь-який виробник зможе випустити свій Lumia 1020. На питання аналітика Mobile Research Group, чи буде рада такому розвитку подій Nokia, представник Microsoft нібито відповів, що думка фінів нікого не хвилює, а от дістати в якості партнера Samsung корпорація була б не проти.

Ельдар Муртазін вважає, що у Windows Phone попереду важкі часи, але шанси у Microsoft є.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3518. Джерело: mrmurtazin.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus