RSS

Середа, 15.05.2024
Реклама

Опубліковано: 16.05.2012 о 11:18. Розділ: IT Компанії
Бізнес-плани Google 

Google планує співпрацювати  відразу з декількома виробниками, для випуску нових пристроїв Nexus (смартфонів і планшетів)  а не з одним, як раніше. Джерела повідомляють, що це може бути до 5 вендорів.

Таким чином, з одного боку, у споживача буде більш різноманітний вибір сучасних "гуглофонів", а з іншого боку, всі основні вендори отримають доступ до коду нової операційної системи одночасно (планується, що всі нові Nexus будуть працювати на новій Android 5.0 Jelly Bean) , що поставить їх у рівні умови і дозволить раніше випустити оновлення для вже існуючих пристроїв.

Google має намір продавати всі свої смартфони безпосередньо, а не через вендорів або операторів (саме так зараз реалізується Galaxy Nexus в США). Це дозволить уникнути установки додаткових програм на апарати, або блокування існуючих (як, наприклад, це робить американський Verizon з Google Wallet з Galaxy Nexus). Тобто пристрої будуть продаватися незалоченними і з  тим набором програм, як це бажає сам інтернет-гігант. При цьому географія продажів буде розширена на Європу та Азію.

Очікується, що нові Nexus можуть надійти в продаж вже восени цього року. Можливо, подробиці Google розкриє на своїй конференції, яка пройде в кінці червня.

>
Використано матеріал з hi-tech.mail.ru 

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 2834. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus