RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 22.09.2012 о 11:39. Розділ: Персональні комп'ютери
Asus Padfone другого покоління. Ще потужніше 
Інформація про Padfone першого покоління з'явилася ще в травні 2011 року, і з тих пір Asus кілька разів показувала оновлену версію цього пристрою, кожен раз відсуваючи його вихід. І ось нарешті, компанія вирішила його показати (огляд якого доступний по даному посиланні). Що стосуєть Padfone другого покоління, то з ним компанія Asus вирішила незатягувати і виставила його на осуд користувачам.  


Західні видання отримали запрошення на прес-конференцію, присвячену Padfone 2. Захід відбудеться 16 жовтня одночасно в Тайвані та Італії (Мілані). Таким чином, цілком ймовірно, що новинка встигне "зачепити" передсвятковий сезон, і її продажі почнуться ще до кінця цього року.


На даний момент про пристрій відомо небагато. Девайс нещодавно "засвітився" в одному з бенчмарків, і з'ясувалося, що у нього всередині чотирьохядерний чіп Qualcomm Snapdragon S4 з частотою 1,5 ГГц (як в LG Optimus G), а працює він під управлінням Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Нагадаємо, ASUS PadFone - універсальний смартфон. Це одночасно нетбук, планшет і смартфон, три в одному. Смартфон можна вставити в спеціальний планшет, отримавши повноцінний планшет, а підключивши до нього клавіатуру, ми отримаємо вже справжній нетбук.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3400. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus