RSS

Субота, 20.04.2024
Реклама

Опубліковано: 29.06.2015 о 17:32. Розділ: IT Компанії
10 ювілейна міжнародна відкрита студентська олімпіада з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова KPI-OPEN 2015 - 10 років разом! 
З 29-го червня по 4-е липня Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут" та Vanopl Development Group, за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також Кібернетичного центру Національної академії наук України, проведуть Десяту ювілейну міжнародну відкриту студентську олімпіаду з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова - KPI-OPEN 2015.


Олімпіада KPI-OPEN - одне з найбільших очних змагань з програмування в світі та найбільше в Україні. Вперше вона була проведена ще у 2006 році, і відразу ж стала важливою подією для програмістів з України, країн СНД і всієї Східної Європи. Олімпіада проводиться за оригінальними правилами у відповідністі з міжнародними. Відсутність організаційного внеску робить KPI-OPEN ідеальним майданчиком для зустрічі молодих програмістів з України та інших країн.

Головна мета Олімпіади - привернення уваги суспільства до інтелектуальних студентським змаганням та підвищення професійного рівня молодих спеціалістів. А ще KPI-OPEN забезпечує налагодження особистих контактів між студентами різних міст та країн, розвиток міжвузівських зв'язків, популяризує інтелектуальний розвиток і роботу в команді. Цікаво захід і для IT-компаній, які отримують відмінний шанс знайти нових співробітників серед кращих з кращих. Також закріпилася практика проведення в рамках олімпіади презентацій, семінарів та лекцій, на яких фахівці компаній діляться своїм практичним досвідом і знаннями, а також знайомлять молодих програмістів з актуальними завданнями, які стоять перед індустрією на даному етапі.

З перших же днів свого існування олімпіада KPI-OPEN привертає до себе пильну увагу з боку громадськості. Постійно збільшується число учасників, розширюється географія турніру, зростає інформаційна підтримка.

За 10 років існування Олімпіади в ній взяли участь 786 команд і більше 2500 студентів з 14 країн, 64 міст і 165 вищих навчальних закладів.

Висловлення партнерів олімпіади:

"Компанія MacPaw прийняла рішення підтримати 10-ту ювілейну міжнародну студентську Олімпіаду з програмування у рамках наших ініціатив зі сприяння розвитку ІТ-освіти в Україні. Маємо надію, що досвід участі у таких заходах стане поштовхом для подальшого професійного розвитку студентів та росту ІТ-галузі в країні у цілому", — Олександр Косован, засновник та керівник компанії MacPaw.

"Нам було дуже приємно отримати можливість підтримати 10ту ювілейну міжнародну студентську Олімпіаду з програмування, оскільки ми завжди допомагаємо у розвитку та навчанні молодого покоління ІТ-фахівців. Ми чудово розуміємо, як важливо в молодому віці отримати схвалення і підтримку старших фахівців і, зрозуміло, нам самим корисно виступати в ролі менторів та бути точкою опори для учасників, оскільки це як ні що інше зобов'язує нас розвиватися і рости над собою. Ми впевнені, що учасники покажуть себе у вирішенні кейсів і зможуть нас здивувати, ну а ми в свою чергу будемо всіляко їм допомагати", — заявив Олександр Марченко, IT-директор проекту ITVDN.

KPI-OPEN та продюсерський центр openARTstage до ювілею Олімпіади презентують новий арт-проект KPI-OPEN ART STAGE, який пройде в Центрі культури та мистецтв НТУУ "КПІ" 2-го та 3-го липня о 19:00. Зал на 1500 місць! Запрошуємо всіх бажаючих насолодитися якісною музикою та вокалом! Вхід вільний!

Для тих хто не поміститься у залі – Live-трансляція концертів на Площу знань НТУУ "КПІ" та онлайн трансляція на каналі Youtube openARTstage. Alex Fokin Radio Band з програмою DJazz, Олексій Боголюбов (піаніст), Алік Фантаєв (барабанщик), колективи French Vibes (французька лірика під авторські джазові аранжування) і Samba Project (латино-американська музика) зарядять Вас творчістю та позитивом на довгий час!

Спонсорами Олімпіади в 2015 році виступили компанії MacPaw та ITVDN.

Призовий фонд: переможців чекають цінні призи у вигляді ноутбуків MacBook Air, шоломів віртуальної реальності Oculus Rift, комп'ютерів Raspberry Pi, а також ліцензій на ПЗ CleanMyMac від компанії MacPaw, подарункові сертифікати на відео курси від компанії ITVDN, а також набори для очищення мобільних пристроїв та оргтехніки від компанії ColorWay, та традиційний кришталевий приз KPI-OPEN.

Інформаційними спонсорами KPI-OPEN 2015 стали видання та ресурси: gagadget.com, iXBT.com, Hi-Tech Pro, CHIP, Освітній портал ПедПРЕССА, "Шпиль!", Overclockers.ua, "Сети и телекоммуникации", Hardwareluxx, EX.ua , hi-tech.ua, gecid.com, CyberBionic Systematics, "Комп'ютерна газета", MegaObzor.com, IT Expert, "Техногайд", ModLabs.net, "Хакер", IT Business Week, Apps4All, IT News, HiTech.Expert , "Компьютерное обозрение", DLG.ru, "Світ ПК", VideoPay, ITC.ua, Overclockers.ru, ITechnology.org.ua, PC Magazine Russian Edition і BrainBasket Foundation.

Арт-проект KPI-OPEN ART STAGE відбудеться за підтримки: Gloss.ua, Vgorode.ua, Вихідний, today.kiev.ua, порталів Експеримент, Glo.ua, Дело.ua, artmisto.net, www.44.ua, інтернет -журнал "О'блік", інтернет-сайту "Цікавий Київ", технічним партнером виступить компанія DYNION AUDIO.

Запрошуємо представників мас-медіа та всіх зацікавлених на церемонії відкриття, підведення підсумків турів та нагородження, на які запрошені: Михайло Захарович Згуровський – ректор НТУУ "КПІ", І.В.Сергієнко – директор Інституту кібернетики імені В. М. Глушкова НАНУ, В.В.Глушкова - канд. фіз-мат.наук, Інститут кібернетики ім. В.М.Глушкова НАНУ, Іван Плотніков – керівник групи розвитку Vanopl Development Group, Олександр Косован - керівник компанії MacPaw, Олександр Марченко - IT-директор компанії ITVDN.

Відкриття: 30.06.2015 10:45, Зал Вченої Ради НТУУ "КПІ", корпус 1, Проспект Перемоги, 37.
Нагородження та закриття: 03.07.2014 12:00, Зал Вченої Ради НТУУ "КПІ", корпус 1, Проспект Перемоги, 37.
Детальний розклад Олімпіади можна знайти за адресою: http://kpi-open.org/schedule.
Офіційний сайт олімпіади "KPI-OPEN": http://kpi-open.org.
Фінальний відео ролик KPI-OPEN 2014: https://vimeo.com/vanopl/kpi-open-2014-final-video.
Контактна інформація: Іван Плотніков, ip@vanopl.com, Група розвитку Vanopl Development Group, +380632379995, skype: vanopl .
Дати проведення: з 29 червня по 04 липня 2014.
Місце проведення: Україна, г. Київ, навчальні корпуси НТУУ "КПІ".

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 8755. Джерело: kpi-open.org
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus