RSS

П'ятниця, 29.03.2024
Реклама

Опубліковано: 09.12.2015 о 19:09. Розділ: Програмне забезпечення
Пошук попутників на рейсі з мобільним додатком NextTo 

Нещодавно українська команда професіональних мандрівників представила світу свою нову розробку під назвою NextTo.

NextTo - це безкоштовний мобільний додаток для мандрівників, що надає можливість завчасно дізнатись, хто летітиме вашим рейсом, а також, хто знаходитиметься у аеропортах вильоту та прильоту в той самий час, що й ви. Переглянувши профілі пасажирів, ви зможете зв’язатися із попутником, котрий вас зацікавив, аби разом будувати план подорожі чи просто домовитись сидіти поруч у польоті.

NextTo допоможе не лише знайти попутників, а й тримати рідних та близьких у курсі перебігу вашої подорожі. До того ж, ви отримуватимете вчасні оповіщення про статус рейсу та будь-які зміни у розкладі.

На даний момент NextTo доступний на двох мовах у магазинах Google Play чи App Store. Детальну інформацію про додаток можна отримати на сайті, а за новинами компанії варто слідкувати на їх офіційній сторінці у Facebook.

Як це працює

Додаток за своєю будовою нагадує поєднання соціальної мережі із планувальником подорожей. Приєднатись до NextTo можна створивши новий профіль, або використавши існуючий аккаунт у Facebook.
Щоб створити подорож, необхідно ввести номер свого рейсу разом із відповідною йому датою та часом. Якщо номер рейсу невідомий, можна просто ввести пункти відправлення та призначення і система сама покаже можливі у вказаний день рейси. Існує іще один зручний спосіб. При придбанні квитка на рейс МАУ на сайті авіакомпанії МАУ, ви матимете змогу автоматично створити аккаунт в NextTo и одразу ж внести план свого польоту. Для цього достатньо лиш погодитись на участь в NextTo під час бронювання, натиснувши відповідний прапорець.

Коли необхідний рейс додано до створеного плану подорожі, ви отримуєте можливість переглянути списки попутників на рейсі та в аеропортах вильоту і прильоту. Будь-якому із цих подорожуючих можна відправити повідомлення задля подальшого спілкування. Це не лише надає пасажирам-користувачам NextTo загального уявлення одне про одного, а й пропонує дуже простий інструмент для вибору попутника.

Від творців додатку

За словами розробників, NextTo позбавляє залежності від випадковостей чи удачі та, натомість, надає мандрівникам можливість повністю контролювати подорож. Адже, обравши попутника за власним бажанням, можна не лише запобігти прикростей від неприємних сусідів у польоті, а й познайомитись із корисними та цікавими людьми, котрі стануть у нагоді в майбутньому.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 7771. Джерело: nextto.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus