RSS

Субота, 18.05.2024
Реклама

Опубліковано: 24.05.2012 о 09:42. Розділ: Персональні комп'ютери
Нові нетбуки від Acer і Asus 

Вважається, що час нетбуків добігає кінця під натиском планшетних комп'ютерів. Свідченням тому є спад продажів нетбуків на 32%, порівняно з показниками минулого року. Основні продажі нетбуків припадають на країни, що розвиваються, так що не дивно, що за ними закріпилася репутація «ноутбуків для бідних».

Проте, компанії Acer і Asus не поспішають покидати тонучий корабель і спробують пожвавити користувальницький інтерес до даного виду мобільних комп'ютерів. Ці дві компанії збираються в недалекому майбутньому представити нові моделі нетбуків на процесорах Intel Atom N2600 і N2800. Під цими іменами, швидше за все, будуть ховатися процесори Medfield і, можливо, Clover Trail.

Оскільки енергоспоживання процесорів Medfield помітно нижче, ніж у їхніх попередників, тривалість автономної роботи нових нетбуків повинна помітно зрости. Конкурентами Intel в даному сегменті стануть мобільні комп'ютери на процесорах AMD Tamesh, які вийдуть в наступному році. Поки ж Asus і Acer планують поставити на ринок близько 7 млн. нетбуків.

Використано матеріал з www.oszone.net  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 2315. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus